sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vanhan raudan markkinat

X-Mas Swap jätkäsaaressa

Pitipäs se tuonne lähteä , kun muutamaan viikkoon ei olekkaan mitään romutoria ollut lähietäisyydellä.Ajatuksena oli , että ei siellä varmaan juuri mitään isompi muotoista ole tarjolla , mutta eipä olis aamulla herätessään uskonut kuinka täydellä autolla tullaan takaisin.Tämä koko könttä tulikin samalta isännältä ja viikon päästä sieltä pitäisi hakea jotain vielä lisääkin...
Ei kannata pelästyä , että kaikki tuli minulle.Tuo kaunis kaksipuoleinen Nokia rengas myynti valomainos meni kaverille. Lisäsin sen nyt kuitenkin tänne kuviini , koska on se sen verran hieno! En malta odottaa kuinka hienolta se näyttääkään , kun siihen saa sähköt kytkettyä.Tosin siinä voi hetki vierähtää ennenkuin se on seinällä edes ilman sähköjä?
Tämä muovista vedetty kolmiulotteinen Michelin mainos on todella hauska! Se on jossain rengasliikkeen seinällä vuosia roikkuneena patinoitunut mukavasti ja itse "ukko" tummunut vielä vanhemman näköiseksi. En ole tälläistäkään ennen nähnyt.
Peltiset mainokset ei niin sytytä itseä , koska ovat sen verta uudempaa tavaraa.Nämä raskaankaluston aiheet nyt sattuivat näyttämään niin hyvältä ja ne oikeastaan tuli tingittyä tämän köntän päälle. Ja toisekseen , onhan ne lähes virheettömässä kunnossa.


Tämä salmiakin mallinen "hyvä vuosi" minulla olikin jo ennestään , mutta pienemmässä koossa.Pituutta tällä on 182 centtiä , ja se löysikin paikkansa jo tallin katon rajasta.Kaksi saman kokoista sattuikin olemaan jo tiedossa , mutta molemmista kaupat kesken.Toisessa lukee renkaita ja toisessa tyres.Saas nähdä joutuuko nekin lunastamaan jossain välissä vai riittääkö yksi iso?
Näitä 65x65cm neliskanttisia misukoita tulikin pari kipaletta lisää , ja yksi virheetön olikin ennestään.Eli jos joku nyt alkoikin tuntemaan tarvetta saada tälläisen itselleen , niin ottakoot yhteyttä vaikka sähköpostilla.Voin myydä taikka vaihtaa johonkin toiseen? Kunto on hyvä kuten kuvasta näkyy.

PS. Oletko ennen nähnyt moista tehdasvalmisteista Kunto Jopoa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti