tiistai 24. joulukuuta 2013

Sokerina pohjalla...

Viimeisestä luukusta paljastuu...

....2.5 metriä pitkä Goodyear! Tulipas sitten taas vähän isompaa ja vanhempaa kylttiä.Kulahtanutta kuntoa ihmettelin itsekseni ja en kuitenkaan saanut selville sen parempaa historiaa , mutta onkohan tämä voinut olla maassa joskus vai miten tuo alareuna on alkanut noin häviämään? Emalittomat läikät viittaisivat jotenkin siihen , että sitä olisi mukulat kivittäneet? No , se on mikä on ja ei se ainakaan paremmaksi siitä enään muutu.Jotkuthan näitä tuntuu meikkailevankin , mutta tälläinen kyltti menee pilalle jos sitä alkaa maalilla paikkailemaan.
Onhan se nähty vuosien mittaan jo noiden autojen kanssa , että patina kiehtoo...Piti se kuitenkin pestä ja alkaa hieromaan autosolilla nuo ruoste "valumat" pois.
Fontti ja kenkä on samaa mallia kuin vanhimmassa Goodyearin kyltissäni.Lieneekö tämä isompi silti jotain -40 -50 lukua.Alla vielä kuva siitä vanhasta pienemmästä.
Hieman pistikin jo miettimään mille seinälle tämän laitan? Nuo isommat näyttää matalassa tallissa niin tyhmälle jos ne on naaman korkeudella,mutta eipä tuota seinääkään loputtomiin riitä.Seuraavan ison kyltin kohdalla pitääkin jo miettiä , että tuoko tuvan puolelle vai mitä? Tämä saikin paikan tuosta "pajan" puolelta aivan katon rajasta.Rinnalla on pari venäläistä räjäytyskuvaa ja tuossa oikealla alhaalla -30-40 lukuinen Fordin suomikyltti.
Loppuvuosi meneekin varmaan autojen kimpussa ja tämä taitaa jäädä vuoden viimeiseksi päivitykseksi.Taidan todeta sen mitä tuo kylttikin kertoo,HYVÄ VUOSI.

Joten Hyvää Joulua ja löytöjen täyteistä Uutta Vuotta kaikille romustajille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti