maanantai 14. lokakuuta 2013

Teivon october swap meet

Vaihteluksi myyjän roolissa...

Joku on nyt saattanut saada sellaisen kuvan , että ainoastaan keräilen koko ajan lisää romua nurkkiin , niin väärässä on.Tavaraa kun on reilusti , niin välillä on myytävä jotain ei niin "tarpeellista" pois saadakseen rahotusta ja tilaa uusille "herkuille". Päätinpä nyt lähteä ylöjärvelle teivon swappiin , koska olen käynyt siellä yli kymmenen vuoden ajan ja se tapahtuma kerää paikalle paljon monen alan harrastajia. Viikon mittaan tuli keräiltyä kamoja hyllyiltä ja perjantai iltana mätettiin kaverin kanssa Econolinen lava aivan turvoksiin!
Tietäähän ettei sieltä tyhjin käsin voi kotia lähteä.Tai , niin no...olihan sitä romua lavallinen vielä takatullessakin.Puchin pelti jäi kouriin yhdeltä mopon osa myyjältä ja nämä kaksi muuta kaveriltani.
Alumiinipeltiin painettu pyynikin juoma mainos oli kaverin romutori kuormassa ja sehän toki korjattiin talteen heti.Limppari- ja kaljakyltit menee ohi minun keräily aiheiden , mutta jos hinta on kohdallaan niin onhan se otettava omalle seinälle koristeeksi.
Reunasta reunaan pinnoitettu on Vulcan pinnoitetun renkaan mainos.Peltikyltti lienee tarkoitettu pystyssä seisovan renkaan eteen mainokseksi.Kiitokset tästä viel OP:lle , sillä sain tämän synttärilahjaksi!
Puch menee myöskin keräily aiheitteni ohitse , koska en ole mopo miehiä.Oli se kuitenkin poimittava talteen asiallisen hintansa johdosta ja ei näitä nyt kuitenkaan joka romutorilla tule vastaan.

"Austria email" on ilmeisesti kyltin valmistaja , Itävallastahan Puchin moottoritkin on.Takaalta löytyy vielä alkuperäinen asennusohje , jonka numeroista voisi päätellä sen olevan 1959 vuodelta. Tälläistä tänä viikonloppuna , katsotaampa taas mitä syksy tuo tullessaan...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti