tiistai 17. joulukuuta 2013

Continentalia ja Komeettaa

Joulukalenterin luukku numero 17

Hienostihan se viikko taas käynnistyi ja nyt on vasta tiistai.Lähdimpä tuossa aamusta autoilemaan pienen lenkin ja tarkotuksena oli vain hakea tuo Misukan kyltti.Kylkeen tarttui myös Continentalin kyltti ja muovista vedetty Kometa nasta mainos.Ja tulihan siinä samalla käytyä vähän kirppiksilläkin ym...
Kometa onkin tainnut viettää aikaansa ikkunalla tai jossain missä lie aurinkoisella paikalla , on nimittäin aika tehnyt tehtävänsä ja se tuppaa olemaan hieman rapsakka.Se oli poimittava talteen , koska ennestään minulta löytyy Kometa nastoja vajaa purkillinen.Nythän ne voikin sijoittaa johonkin vierekkäin.

Continentalin kyltti oli napattava talteen , vaikkei se oikein värityksensä puolesta hirveesti innostakkaan.Siinä se menee muitten jatkona , eipä ole tollaistakaan aijemmin osunut silmiin...
Mutta mikäpäs teline se tämä onkaan? Tälläinen kummajainen tuli vastaan Villähteen Kylähullussa , ja käteenhän se sieltä tarttui...Gulfin mikä lie annostelija teline? Takana on koukku seinään kiinnitystä varten ja sivulle käännettävät lenkit kaatamista varten. Sopii kommentoida ja arvuutella!

Michelinin kyltti se ei enää esittelyjä kaipaakkaan , yksi niitä on vielä jouten jos halukkaita on? Tarvii vissiin joku kerta esitellä tuo keltainen puutarhaletkukin joka tuntuu änkevän joka kuvaan!





2 kommenttia:

  1. Moro! itellä tuli mieleen että voisiko tuo Gulf arvoitus olla lasisten öljypullojen kaatoteline? Mutta en kyllä tiedä onko Suomessa ollut kuinka lasisia öljypulloja käytössä? Jotenkin vain ajattelin että kun mittataulukko jää pullon tai vastaavan taakse niin täytyy siitä läpikin nähdä että paljonko ainetta on jäljellä.

    VastaaPoista
  2. Onhan niitä ollut,mutta ei niitä enään juuri missään liiku.Mutta en ole nähnyt kauluksellista pulloa mikä tossa pysyisi,koska tossa ei ole pohjaa laisinkaan. Ja toisaalta se alareunan kolonen viittaisi johon hanaan tai annostelijaan?

    VastaaPoista