lauantai 4. tammikuuta 2014

Uusi vuosi , wanhat kujeet?

Rauhallinen lasku uuteen vuoteen 

Uudenvuoden lupaus tehty , lupaan vuoden jokaisena viikkona etsiä yhden "uuden" (wanhan) emalikyltin? No , jos sen verran joustetaan ettei sentään joka viikko tarvitse sen takia stressailla , mutta kuitenkin kartuttaa kokoelmaa 52 kyltillä vuoden aikana? Yritetään ainakin!
Tämän päiväiseltä reissulta tarttui tuommoiset kyltit.Suomi löytyy patinoituneena itseltä , joten sitä tarjosin kaverille ja se saikin heti uuden kodin Huittisten suunnilta.Vasemman puoleinen tarttui lähinnä siksi , että oli ennestään samanlainen emalisena ja tälläistä messinkiin painettua en ole aikaisemmin nähnyt.Kaksipuoleisella painatuksella , olisiko kenties joku sisätiloihin roikkumaan tarkoitettu lätkä? No nyt on sitten sellainenkin jonon jatkeena. Ja noista vakuutuskylteistä on tässä alkuvuodesta tulossa pientä päivittelyä , kun saan taas uuden esiteltävän "erän" kasaan...
Matkaan tarttui aivan niistämätön Nokian rengaspainetaulukkokin.Sellainen löytyi seinältä ennestäänkin ja tässä kohtaa se huonompi sai väistyä uuden tieltä.Fulda vielä papereissa? Kyllä , uusia kokoontaitettavia renkaan esittelytelineitä.Näitä olis pari ylimääräistäkin nopeimmille , ja tietty aseveli hintaan.
Property of AAO Co Ltd. Tässä pieni tieto pläjäys Anglo American Oil companystä  .Tulipa vihdoinkin vastaan pari tälläistä öljypulloa.Näitä ei hirmuisesti suomessa liiku ja tämäkin on varmaan jälkituontia.Kaksi quartin pulloa ja näiden alkuperäinen kahdeksan pullon räkki.Pulloja on ollut monen mallisia eri öljy yhtiöillä eri aikoihin , ja käytössä näitä lienee ollu -20 luvun lopulta -50 luvulle.
Pullot on muotoilultaan todella kauniit ja niistä tuli vielä siistitkin pesemällä.Pullot eivät vaan oikein tule oikeuksiinsa kuvassa , harmi. Näitä kelpuutan kokoelmiini mieluusti lisäänkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti