maanantai 11. marraskuuta 2013

Pegasuksen pikkuveli

Mobiland Tractor Oil

Olipas tuossa viikko sitten sen verta joutilasta aikaa töissä , että menin englannin ebayhin.No arvaahan sen miten siinä kävi , sieltä "joutu" ostamaan yhden kyltin.Näitä vaakunan mallisia kylttejä kun ei ole kovin usein tullut vastaan ja varsinkaan järki hintaan.Tämä tractor oil vaikutti niin erikoiselta , että se oli huudettava. Myyjältä tuli nopea yhteydenotto ja kehui postittaneensa sen samoin tein.Mikäli lähettäjä vaan vie paketin nopeasti postiin , niin englannista ne saapuvat piakkoin.Tasan viikko huudosta ja paketti oli ovella , eli tietää ainakin ettei Itellan miehillä ole ollut mitään tekemistä tämän paketin kanssa! Englannin ostoissa hyvää on myöskin se , ettei niihin tule enään mitään veroja tai tulli kuluja päälle...
Joku spesiaali peltiseppä oli näivertänyt tästä kulmat pois peltisaksillaan.Muotohan pitäisi olla samanlainen vaakuna kuin tuossa isommassakin painoksessa.Minulle tämä kelpasi leikeltynäkin , koska vaihtoehtoisesti olisin voinut jäädä kyttäilemään parempaa yksilöä , mutta vahvasti epäilen ettei sellaista olisi heti tullut kohdalle.Tarkempia mittoja en ottanut , mutta toimikoot tuo A Fordin korkea takarengas vertauskuvana.
Valmistusvuotta en tälle osaa tuosta noin heittää , mutta vahva epäilys on -40-50 luvun taite kuin tuossa isossakin.Sehän oli päivätty vuodelle -51. Maanantait on tunnetusti niitä huonoja työpäiviä , mutta olkoot tämä todisteena siitä että hyviäkin maanantaipäiviä on olemassa ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti