sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ljungmans Starlet

Huoltoasema kuume

Joo , se on nyt sen 41 astetta ja ei tunnu laskevan vaikka kuinka hakis rohtoa ympäri suomea.Loppu viikko ja lauantai olikin sellasta lentämistä ettei juuri nettiä kerennyt selailemaan.Kuitenkin lauantai iltana tuli porin nurkilta vihiä , että käyppäs kattomassa mikä bensamittari on tullut torin sivuille (kiitos sinne Maugelle). No Ljungmanssin Starlettihan se siellä , ja vielä kohtuumatkan päässä lahdesta. Haku matka menikin suorinta tietä joten siinä ei juuri kertomista ole... Tältä se sitten näyttää.
On niin kivasti sävy sävyyn -34:sen kanssa , että saakin varmaan alkuunsa viettää aikaansa sen vierellä.Historiasta en saanut sen kummempaa selvyyttä , mutta väritys voisi kertoa sen kuitenkin olleen jo pitempään eläkkeellä huoltoasema hommista.Tai onhan se voinut jo uutenakin jäädä johonkin maataloon,mistä näitä tietää? Toistaiseksi en taida alkaa tekemään sille yhtään mitään , korkeintaan repäisen tuon varoitus tarran pois ja tällään tilalle BP:n tarran.
Itse "näyttökin" on säilynyt aika hyvänä.Peltejähän näistä pystyy helpommin korjailemaan jos alkaa entisöimään , mutta jos tuo taulu on päässyt rapistumaan niin se vaatiikin jo sitten työtä.Siron kokonsa puolesta tämä on helpompi sijoittaa minne lystää , kun taas vertaa noihin korkeampiin mittareihin.Niin , ja mitä ikään tulee niin tämä edustaa -60 luvun alkua.

Olenkin jo kahdesta paikasta koittanut ostaa samanlaista Starlettia , mutta aivan tuloksetta. Toinen kyläkaupassa oleva mittari onkin vielä käytössä , mutta siellä olisi varaosiksi muutama joita olen koittanut ruinata. Pitää pikku hiljaa kypsytellä vanhaa guppea ja toivoa , että joku päivä onnistaa! Letku on niin kovettunut ja kauniisti kelalla , että varmaan katkeaa jos koittaa oikaista.Heh heh.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti