tiistai 3. kesäkuuta 2014

Crypton Motorscope

Tieteellinen Moottorihuolto

Mitäpä sitä sateisena iltana muuta tehdä , kuin päivitellä blogia jos talliinkaan ei jaksa mennä?
Taisi olla vielä talven puolta , kun kirjottelin Championin tulppa testeristä.Champion jutun loppuun kirjoitin , että jokin vanha testeri olisi kiva? Ei mennyt kuin pari päivää ja sain vihiä tästä Cryptonista.Kuvat saatuani pureskelin hetken ja tartuin tilaisuuteen.Tein kaupat jo aikoja sitten ja noudin laitteen pääsiäisen jälkeen , kun liikuin Tampereen nurkilla.Cryptoni oli siis "jonossa" ja nyt ajattelinkin pistää sen ihmisten ihmeteltäväksi...
Ensi näkemällä tulee mieleen , että onko kyseessä jokin vakoilu robotti? Muotoilu ja väritys on aika maukasta , vaikkakin -40-50 luvun taitteen Sun:in testerikin kelpaisi!

Testeri on ollut samalla korjaamolla uudesta asti ja siinä seurasi vielä alkuperäinen esitekkin mukana.Vihkossa on säätöarvot -50 ja -60 luvun autoille , ja mikä tärkeintä , niin myös amerikkailaisille! Cadillac , Chevrolet , Ford , Chrysler jne...

Kyllähän tästä joskus voisi olla apua ihan oikeastikkin , kun vielä osaisi käyttää.Laite on varmasti ollut aikansa ihme , niin kuin esitteessä mainostetaan. Ja äkkiseltään voisi kuvitella , että aika kallis investointikin sen aikaiselle korjaamolle? Pakokaasu testerikin siitä tietysti löytyy!
Kokonsa puolesta tämä on juuri sopiva koristeeksi , koska isommalle tarvisi jo melkein olla käyttöä , että sitä viitsisi nurkissaan pitää.Tietysti eri asia jos olisi oikein isot tilat.Pakokaasu testeri on hienon nosto-oven takana ja ylempänä olevan vetolaatikon alta taas löytyy erilaisia nippeleitä.Alhaalla on tilava kaappi jonka ovessa on paikka säätöarvo vihkoselle.


Jos nurkissasi pyörii saman aikakauden erilaisia testereitä , niin älä häpeile tarjota niitä sähköpostiini! Oikein vanhan Sun:in löytyessä voisin taas vastaavasti luopua tästä , jos sellaisia edes vastaan tuleekaan tänä päivänä?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti