maanantai 20. tammikuuta 2014

Materialistin maanantai

Tämän päivän Pohjat

Maanantai meni työmaalla niin reisille , että tässä illan ohjelmasta mikä olikin hyvää vastapainoa päivälle.Sain viime viikon loppupuolella yhteydenoton vanhemmalta herrasmieheltä joka tarjosia muutamaa "uutta" kylttiä.Tietenkin viikonloppuna hieman kutkutteli mieltä kun ajatteli , että mitähän ne mahtaa olla? 

Hän lupasi kaivella ne viikonlopun aikana esille ja tänään sitten iltasella soittikin , että nyt voisin mennä katsomaan niitä.Kiinnostus oli melkoinen , kun en yhtään osannut odottaa mitä siellä sitten olisi.Kyltit oli kääritty kankaan suojiin ja isäntä alkoi niitä sitten raotella sieltä.Papereissaan olevia -30 lukuisia Kone ja Silta Oy:n tekemiä Pohja kylttejä!
Harmittavaa oli tietenkin se , että juuri sain tuollaisen virheettömän itselleni , mutta eihän tälläistä kasaa voinut olla pelastamatta! Kivahan tälläinen löytö on , ei voi kieltää.Kasan herkkupala oli tietenkin tuo minulta puuttuva keltamusta kyltti.Ja yksi hauska asia oli vielä se , että kyltit on rintamamiestalon vintiltä joka sijaitsee reilu kilometrin päässä kotipaikastani.Siniset kyltit menee vaihtareitten listalle , eli jos tunnet tarvetta moiseen niin voit ottaa yhteyttä.Avaamattomissa papereissaan olevan pidän itselläni.
Toisessa vakuutusyhtiö kyltti jutussani harmittelin sitä öljyttyä asennusohjetta , mutta nyt sitten on kuva virheettömästäkin kääntöpuolesta.Ohjeessa mainitaan käytettäväksi lyijyaluslevyjä ruuvien alla.Mietinkin aijemmin , että onko moiset aluslevyt olleet alkuperäisessä "pakkauksessa" ? Tunnusteltuani tuota avaamatonta papereissaan olevaa voinen todeta , että ei ole...
Lupailinkin yhden herkullisen blogi päivityksen , sen ei kyllä ollut tarkoitus olla tämä! Oli nimittäin niin kyltti rikas viikonloppu , että lisää tekstiä on taas tiedossa...Hyvää yötä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti