sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kangasalan syys Restauranta

Tulipas sitä sitten käytyä taas romutorillakin. Mitään mainittavaa ja erikoista ei käsiin tarttunut tälle kertaa. Muutama rengas tuhkakuppi piti toki ottaa mukaan.Ne on sellaista tavaraa , että niitä tarvii aina ostella jos sattuu oikein sopivasti kohdalleen.-50-60 lukusia Gulfin tiekarttojakin löyty ja pari pelti purnukkaa.
Hienoin näistä oli tietysti tuo Nokialainen Hakkapelitta tuhkis.Luulisin sen olevan jotain -60 luvun alkua , ja niitä olen myös nähnyt nastoitettunakin. Hauska oli myös tuo pieni Nokialainen,sellaista en ole edes ennen nähnyt.
Yksi aivan pakollisista ostoksista oli tämä öljyllä eristetty "Oilcoil" puola.Englantilaista tekoa , ja ei mitään hajua mistä ihmeen laitteesta se edes on? Sen verta iski taas kramppia kouraan , ettei sitä voinut siihen myyntipöydälle takaisin laskea ;)


2 kommenttia:

  1. Hei,

    Minulla on isoisäni tekemä n.70 v vanha leikki kuorma-auto, jossa tuollaiset ihan vastaavat Hakkapeliitta renkaat. Autolla olisi nyt innokas käyttäjä, n. 1,5 vuotias poikani, mutta renkaat ovat jo hyvin rispaantuneet eivätkä näin ollen toimi kunnolla. Olen etsinyt tällaisia tai vastaavia kaupoista, mutta turhaan.

    Olisiko sinulla mitään vihjettä mistä ko. renkaita voisi metsästää? Omasi olet ilmeisesti löytänyt jostain rompetorilta?

    Kiitos vastauksestasi jo etukäteen 😉

    VastaaPoista
  2. Ne leikkiauton Nokialaiset on olleet ihan omaa kokoaan. Korkeammalla profiililla ja tosiaan eri kokoisia kuin tuhkakupit. Joskus niitä irtokumeja näkee romutorilla, mutta harvemmin...

    Ei kyllä ole ideoita. Rengastuhkakuppeja liikkuu jonkin verran, mutta nokialaisiin törmää harvemmin

    VastaaPoista