sunnuntai 31. elokuuta 2014

Öljypurkkeja

Shell

Shellin vuoro sitten tällä kertaa.Hiljaista on ollut tarina puolella ja ensimmäisenä blogiani kurkatessa huomasin , että kymmenentuhannen katselu kerran raja on ylittynyt. Hienoa!
Edelleenkin on sanottava , että todella vähän on tullut kommentteja ja yhteyttäkin saa rohkeasti ottaa meilin kautta jos jokin asia askarruttaa. No mutta niihin purkkeihin.

Pengoin vähän tuota Shellin puolta ja osa noista kannuista onkin tullut jo aijemmin esille.Ensimmäisessä kuvassa onkin selvästi uudempia purkkeja joissa simpukka on punaisen neliön sisällä.Anti-freeze pakkasneste ja yksi X100 purkki on pykälää vanhempia.Muovikannusta pitää mainita , että niitä en ole keräillyt , mutta tuo on hyvä kuntoinen ja sen sain kaverilta lahjoituksena.
Mennään nyt sitten pykälittäin vanhempaan suuntaan.Tässä on tätä hauskan näköistä specialised "sarjaa" joka on väriltään hieman kermaan taittuvaa.

Tämä tarkasti piirretyn mallinen simpukka onkin käsittääkseni se jota oli tuossa -40-50 lukujen taitteessa ja seassa pari -55 ja uudempaa mallia.Näillä simpukoilla varustettuja purkkeja ostaisin mielelläni lisääkin kokoelmiini.
Nämä ns. latuska purkit alkavat olemaan jo sen verta vanhaa tavaraa , ettei niihin liian usein törmää.Jos näitä olisi jollakin tarjolla , niin olen valmis maksamaan hyvän hinnan.Olen päättänyt kerätä mahdollisimman monta eri öljylaatua ja purkki versiota.Myös tällä simpukalla olevat muutkin kannut kiinnostavat todella paljon! Oli sitten kyseessä sytkärineste purkit taikka vaseliini purkit , niin tarjota saa!  Myös tämän aikakauden esitteille ja paperitavaralle on aina vitriinissä tilaa.
Loppuun vielä -30 lukuisia mainoksia , joita olen laittanut muistakin öljymerkeistä.




Tuossa joku aijemmin ehdottikin , että voisin tehdä oman myynti sivun tähän samaan yhteyteen jossa olisi joutilaita tupla kappaleita ym... Nyt laitoin kokeeksi linkin tuohon blogilistan päälle.Siitä pääsee kuva albumiin missä on kaikkea sekalaista autonosista lähtien. Koitan pitää sitä ajantasalla joutilaiden romppeiden suhteen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti