tiistai 4. helmikuuta 2014

Siivoilua ja järjestelyä

Viimeisen päivittelyn jälkeen pitikin hieman alkaa siivoilemaan tallissa , että mahtuu sekaan.Paljonkohan pitäis olla tallissa neliöitä , että kaikki tavara mahtuisi kivasti esille tai ylipäätänsä sisälle? Vahva veikkaus on , että tuhatkin neliötä täyttyisi ajan mittaan ongelmitta...Siivoilun ohella aloin miettimään seinätilaa kylteille , kun yhdellä seinällä on ollut parilla hyllyllä öljykannuja.Kasailin joutilaista lankuista hyllyn mihin voin laittaa gallonan kannuja riviin , ja samalla sain paikan vanhalle kaksipuoleiselle Goodyear kyltille.Hyllystä tuli ihan hauska , mutta nyt nuo purkit alkoivat näyttämään jotenkin liian uusilta omaan silmään?
Esson rivi jäi hieman vajaaksi , koska Esson purkeille on yksi oma nurkkauksensa ennestään.No , sai tuon turhaa romua keränneen hyllyn päällisen nyt käyttöön kuitenkin.Goodyear on aikalailla sama kuin ennestään ollut kantikas yksipuoleinen kyltti.Korkeutta tällä on noin 85 centtiä.Tämäkin vanhus on hieman elämää nähnyt , mutta kelpaa tuonne patinoituneitten autojen sekaan aivan täysillä.Olen nähnyt tästä melkein samanlaisen version , mutta Firestonen teksteillä. Eiköhän sillekkin paikka löytyisi tallista ;)
Seuraavana mietiskelyn kohteena oli Shellin simpukan kiinnitys ja sille sopiva paikka.Ensin tein alumiini soirosta tuki ristikon taakse josta voin kiinnittää sen ja samalla jakaa hieman pleksiin kohdistuvaa rasitusta.Soirothan oli tietysti niin lyhkäsiä , että piti kaivaa tiggi esille ja hieman jatkaa niitä hitsaamalla.
Sitten mietinnässä oli sopiva paikka.Eikä pelkästään sopiva , vaan myöskin turvallinen paikka.Talliin en uskaltanu sitä jättää , koska se on noin 140cm korkea ja seinillä ei ole enää tilaa korkeammalla kohtaa.Alempana olisi riskiä , että siihen kolhaisee jollain taikka sitten esimerkiksi pajotteassa jokin kappale lentää siihen.Simpukka onkin nyt sitten olohuoneen seinällä.Nyt kävikin mielessä pitäisikö siihen rakentaa myös valaistus? No , ehkä joku kerta jos iskee oikein kova tekemisen puute.
 
Palaillaampa taas aiheeseen , kun aihetta ilmenee...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti