tiistai 10. syyskuuta 2013

Bosch sytytystulppa kaappi

Kaveri löysi reissuillansa tälläiset mahtavat Boschin tulppa kaapit.Pienen kinuamisen jälkeen sain ostateltua tuon huonomman.Siitä on valitettavasti kadonnut ajan saatossa nuo muovi koristeet päältä.Ja kerta kunto ei ole virheetön , niin ompahan hyvä syy metsästää parempaa ;)
Peseskelyn ja hinkkailun jälkeen kaappi heräsi uuteen loistoon! Onneksi pleksi "ovet" sai taivuteltua pois paikoiltaan , muuten se olisi ollut todella hankala pestä. Kaapin kaareva muotoilu on hieno.Sen kiinnikkeet on pyörivät,joten sen on voinut kiinnittää seinään taikka pyöreän pylvään kylkeen. Kymmenisen vuotta sitten ostin yhden varaosaliikkeen jäämistöstä reilu tuhat vanhaa sytytystulppaa , nyt sain niille käyttöä!
Tekstit ovat hieman kärsineet , koska ne eivät ole tarroja vaan jotain siirtokuvien tapaisia.Vielä en keksinyt tallista paikkaa , jossa se jäisi kivasti esille. Kaverin kautta tuli vielä tietoon pyöräliike missä on näitä kaksi käytössä. Kaveri saakin tehtäväkseen käydä kyselemässä niitä silloin tällöin , jos vaikka jokin päivä ne olisi ostettavissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti