sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Liberty Chairs Company

Liberty Parturintuoli

Miten ollakkaan ihastuin tälläiseen tuoliin nähdessäni sen ensimmäistä kertaa! Tuoli tuli sattumalta vastaan , kun tutustuin muiden kauppojen kautta yhteen mieheen.Hänellä on tauti edennyt samalle tasolle kuin minullakin , eli vanhaa romua on nurkat pullollaan! Olen aika ajoin seuraillut näitä parturin- ja hammaslääkärintuoleja , mutta ei niitä niin älyttömästi ole myynnissä.Tämäkään tuoli ei ollut kaupan , mutta jo nähdessäni sen ilmoitin että ottaa minuun yhteyttä jos muuttaa mielensä. Tässä jonkin aikaa sitten sainkin sähköpostia penkkiin liittyen ja kaveri kyseli , että voitaisiinko tehdä jotain vaihtokauppaa aijemmin esittelemääni Ballyn flipperiin? Pientä hieromista ja kaupat syntyi. Ja Terveisiä vaan sinne turun nurkille!
Kaunis se on katsella , mutta todella raskas kantaa.
Niskatuessa on pyöritettävä suojapaperit systeemi.Toisesta rullasta tulee puhdas ja likainen rullaantuu hienosti toiseen rullaan.
Muotoilu on kyllä todella hienoa , ja lisä ilmettä tuo nämä alkuperäiset straippi maalaukset.
Tässä pientä somistusta aivan itteäni hauskuttaakseni. Kouvolasta löytynyt emalikyltti , vanha lääkärin salkku ja parit hampaan irroitustyökalut.

1 kommentti: